Agenda 2022 - Opstellingenwerk
270
page-template-default,page,page-id-270,ajax_fade,page_not_loaded,,footer_responsive_adv,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-17.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive
 

Agenda 2022

Publezingen in El Pastel  

 

LET OP: AFSPRAAK KNOP HAPERT

GEBRUIK MAIL

In de intieme sfeer van hartje Franeker aanschuiven voor een bakje en verdieping vanuit familieopstellingen perspectief. Elke maand een nieuw onderwerp. Met voorbeelden en gelegenheid tot vragen stellen. Er is ruimte voor 25 deelnemers, daarom graag aanmelden. 

 

*woensdag 25 mei

‘Ode aan de man’

Mannen dragen vaak veel. Zo blijkt in opstellingen. Wat komen we tegen als we intunen op de mannenziel? We hebben allemaal een vader. En misschien broers. Of een zoon. We zijn zelf man, of hebben een man als partner. Welke ballast torsen mannen mee en hoe zit het met hun zelfbeeld? Aan wie zijn mannen vaak trouw, met welke gevolgen voor hun relatie en eventueel vaderschap? Wanneer je over de man spreekt, doemt ook de vrouw op. En met deze beide het veld van diverse genderidentiteiten. Toch staat deze avond de plek van de man centraal.

 

*woensdag 22 juni

‘Dolende delen’

Als er heftige gebeurtenissen plaatsvinden in je jeugd, of je hebt het langdurig zwaar, dan kan het gebeuren dat je in de overleefmodus gaat. Dan splitst een innerlijk deel zich af, en daarmee het gevoel van vrij en onbekommerd zijn, van vertrouwen in de ander en het leven. Hoe ga je daarna verder, met welke houding loop je rond in je volwassen leven? En waar duikt het weer op, dat afgesplitste, dolende deel?

 

*woensdag 17 augustus

‘Opstelling live’

Wat er vanavond centraal staat, ligt nog open. We doen een opstelling over een actueel thema. Met alle deelnemers zoeken we het dringendste onderwerp. Dat stellen we op, met woorden op papier of met matjes. Je krijgt ondertiteling bij de stappen en dynamieken, wie wil kan ook zelf als representant in de opstelling staan.

 

van 19.30 – 21.15 uur              

in El Pastel, Sint Martiniplantsoen 4, Franeker

Entree € 5,- incl. consumptie

Aanmelden

 

Per mail gratis op te vragen lezingen: Het Geheim / Bewegingen lezen / De goede woorden / Schuld / Namen / Heiligen en helden / Orgaandonatie / Vaders / Verleden-Heden-Toekomst

Privé opstelling   

(1,5 uur)

in De Metro, Hertog van Saxenlaan 80, Franeker

 

tarief € 160,00
voor 2 pers. € 250,00
voor 3 pers. € 300,00

 

Deze opstelling kan ook per Zoom.

Bel gerust voor overleg.

 

Aanmelden privé opstelling

maandag t/m vrijdag

om 10 uur en 13.30 uur

 

(in juli gesloten i.v.m. zomervakantie)

 

 

SYSTEMISCH GEDICHT

Mail mij een woord en ik maak daarmee jouw persoonlijke systemische gedicht.

Tarief: € 10,-

Woord doorgeven

 

Telefonisch sparren

De systemische blik op jouw vragen of situatie. Als je vermoedt dat licht op de onderlagen het verschil kan maken. Zodat je met nieuw inzicht verder kunt.

 

Tarief: € 30,- per half uur

Aanmelden

Tafelopstelling

(45 min.)

tarief € 60,-

 

Aanmelden

Systemische supervisie

tarief € 160,- per sessie

 

Aanmelden

Afspraak maken