Agenda 2022 - Opstellingenwerk
270
page-template-default,page,page-id-270,ajax_fade,page_not_loaded,,footer_responsive_adv,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-17.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive
 

Agenda 2022

Publezingen in El Pastel  

 

In de intieme sfeer van hartje Franeker aanschuiven voor een bakje en verdieping vanuit familieopstellingen perspectief. Elke maand een nieuw onderwerp. Met voorbeelden en gelegenheid tot vragen stellen. Er is ruimte voor 25 deelnemers, daarom graag aanmelden. 

 

 

*woensdag 2 november

‘Op volwassen voeten’

De meesten van ons zijn van binnen bezet door drijfveren, die nog bij onze kindertijd horen. De kinderziel heeft nog steeds iets te verteren, of is nog steeds ergens bang voor, of wil nog steeds iets voorkomen. Wanneer staan we op onze volwassen plek? Hoe voelt dat? En waarom aarzelen we, om die plek in te nemen? Een avond met voorbeelden uit opstellingen en het leven van alledag. Met een knipoog naar ons kinder-ik dat soms liever de boel blijft bepalen dan zich overgeeft.

 

*woensdag 30 november

‘Bevrijdende zinnen’

Woorden openen werelden. Precies de goede woorden hebben een krachtige uitwerking. In opstellingen klinken woorden die ordening brengen, de balans herstellen of erkennen wat je altijd al voelt. Na de goede woorden komt er ruimte voor het volgende. Kunnen we in het dagelijks leven ook gebruik maken van zulke woorden, van zinnen die bevrijden? Het komt precies, en niet alle mooie woorden werken. Timing en volgorde doen ertoe. En nog iets: verbinding met het wetend veld. Wat dat is? We gaan het uitproberen.

 

 

van 19.30 – 21.15 uur              

in El Pastel, Sint Martiniplantsoen 4, Franeker

Entree € 5,- incl. consumptie

Aanmelden

 

Op te vragen lezingen, in coronatijd uitgeschreven:

Het Geheim / Bewegingen lezen / De goede woorden / Schuld / Namen / Heiligen en helden / Orgaandonatie / Vaders / Verleden-Heden-Toekomst

 

Privé opstelling   

(1,5 uur)

in De Metro, Hertog van Saxenlaan 80, Franeker

 

tarief € 160,00
voor 2 pers. € 250,00
voor 3 pers. € 300,00

 

Deze opstelling kan ook per Zoom.

Bel gerust voor overleg.

 

Aanmelden privé opstelling

maandag t/m vrijdag

om 10 uur en 13.30 uur

 

 

SYSTEMISCH GEDICHT

Mail mij een woord en ik maak daarmee jouw persoonlijke systemische gedicht.

Tarief: € 10,-

Woord doorgeven

 

Telefonisch sparren

Een systemische blik op jouw vraag of situatie. Als je vermoedt dat er iets speelt op de onderlagen. Zodat je met nieuwe helderheid verder kunt.

 

Tarief: € 30,- per half uur

Aanmelden

Tafelopstelling

(45 min.)

tarief € 60,-

 

Aanmelden

Systemische supervisie

tarief € 160,- per sessie

 

Aanmelden

Afspraak maken