Teamwerk - Opstellingenwerk
268
page-template-default,page,page-id-268,ajax_fade,page_not_loaded,,footer_responsive_adv,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-17.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive
 

Teamwerk

Verbinding en energie

Met je collega’s in een paar uur zicht krijgen op de dynamieken die er spelen. Verrast worden, ontroerd, gesteund. Inzicht krijgen in de samenwerking en hoe die optimaal kan zijn. Het veld waarin je je met elkaar beweegt verkennen, anders gaan kijken. Een ingewikkelde situatie ontwarren en lichter maken, van elkaars verhaal leren. Dat alles in een sfeer van eerbied en respect voor ieders plek, zonder oordeel. Opstellingenwerk is heel geschikt als teamwerk en boort nieuwe dimensies aan.

 

Ervaring met opstellingen is niet nodig: na een korte inleiding ga je stap voor stap mee. Ook collega’s die liever niet in de opstelling staan, hebben een belangrijke functie: vanaf de zijlijn zien zij het grotere geheel. Je kunt steeds zelf kiezen of je in de opstelling stapt of blijft kijken. Ik kom graag naar jullie toe voor een paar bijzondere uren.

Duur: min. 3 uur

Tarief: 350 euro per dagdeel (excl. reiskosten)

Afspraak maken