Privé opstelling - Opstellingenwerk
260
page-template-default,page,page-id-260,ajax_fade,page_not_loaded,,footer_responsive_adv,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-17.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive
 

Privé opstelling

Een reis door binnenbeelden

Je komt alleen of met een enkele vertrouwde persoon. De opstelling wordt uitgebeeld met vilten en papieren op de grond. De begeleider gaat op deze plekken staan en vertelt hoe het daar is, stapt er weer af en overziet dan het geheel. Soms gaat het uitgebreid over één positie, soms rolt de dynamiek van de ene plek naar de andere. De kleuren en vormen van de vilten blijken de meest uiteenlopende thema’s, emoties en eigenschappen te kunnen vertolken. Zelf kom je meestal ook in de opstelling te staan, op je eigen plek. Soms vindt een deel van de opstelling in innerlijke beelden plaats. Of wordt er een spoor door de ruimte gevolgd tot de dringendste plek opdoemt en betekenis krijgt. Welke manier ook gebruikt wordt, het gaat in afstemming met jou. Deze opstelling kan ook per Zoom. Bel gerust voor overleg.

 

Een privé opstelling werkt even krachtig als een opstelling in een groep. Je maakt een reis door het verhaal van je ziel, waarna iets klaar is. Je bent in contact met nieuwe energie. Van harte welkom.

Duur: ca. 2 uur

Tarief: 170 euro

Afspraak maken