Nieuwsbrief - Opstellingenwerk
281
page-template-default,page,page-id-281,ajax_fade,page_not_loaded,,footer_responsive_adv,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-17.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive
 

Nieuwsbrief

Nieuwsbericht mei 2022

Beste mensen,

 

Ook de komende maanden staan er in El Pastel weer systemische lezingen op de rol. Hierbij een overzicht van de onderwerpen. Leuk als je komt (max 25 mensen, graag opgeven).

 

*woensdag 25 mei

‘Ode aan de man’

Mannen dragen vaak veel. Zo blijkt in opstellingen. Wat komen we tegen als we intunen op de mannenziel? We hebben allemaal een vader. En misschien broers. Of een zoon. We zijn zelf man, of hebben een man als partner. Welke ballast torsen mannen mee en hoe zit het met hun zelfbeeld? Aan wie zijn mannen vaak trouw, met welke gevolgen voor hun relatie en eventueel vaderschap? Wanneer je over de man spreekt, doemt ook de vrouw op. En met deze beide het veld van diverse genderidentiteiten. Toch staat deze avond de plek van de man centraal.

 

*woensdag 22 juni

‘Dolende delen’

Als er heftige gebeurtenissen plaatsvinden in je jeugd, of je hebt het langdurig zwaar, dan kan het gebeuren dat je in de overleefmodus gaat. Dan splitst een innerlijk deel zich af, en daarmee het gevoel van vrij en onbekommerd zijn, van vertrouwen in de ander en het leven. Hoe ga je daarna verder, met welke houding loop je rond in je volwassen leven? En waar duikt het weer op, dat afgesplitste, dolende deel?

 

*woensdag 17 augustus

‘Opstelling live’

Wat er vanavond centraal staat, ligt nog open. We doen een opstelling over een actueel thema. Met alle deelnemers zoeken we het dringendste onderwerp. Dat stellen we op, met woorden op papier of met matjes. Je krijgt ondertiteling bij de stappen en dynamieken, wie wil kan ook zelf als representant in de opstelling staan.

 

van 19.30 – 21.15 uur              

in El PastelSint Martiniplantsoen 4, Franeker

Entree € 5,- incl. consumptie

 

 

Hartelijke groet,

Anneke Meiners

 

PS Ken je onze podcast al? Hier vind je alle afleveringen

https://open.spotify.com/show/5bNvdfYqaHs2fEWFDxyc2x?si=52411723a11542fc

Leuk als je luistert.

 

 

Aanmelden Nieuwsbrief

IMG_9843
Afspraak maken