Nieuwsbrief - Opstellingenwerk
281
page-template-default,page,page-id-281,ajax_fade,page_not_loaded,,footer_responsive_adv,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-17.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive
 

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief september 2021

Lieve allemaal,

 

Hierbij stuur ik jullie van harte de volgende reeks El Pastel lezingen vanuit familieopstellingen perspectief. Alle avonden beginnen om 19.30 uur, rond 21.15 uur ronden we af, de entree is €5,- en graag opgeven als je komt.

 

In september is er plek voor 9-10 personen per avond. Vanaf eind september verdwijnt de 1,5 meter maatregel. Het is nog niet bekend wat dat gaat betekenen voor de avonden in El Pastel, ik houd jullie op de hoogte. Je kunt intussen gewoon intekenen op de geplande lezingen, met de volgende onderwerpen:

 

 

Woensdag 22 en donderdag 23 september

‘Wat geeft energie?’

Welke plek doet je bij jezelf landen? Hoe kun je in je kracht komen? Wat maakt je lichter? Systemische tips en vrolijke oefeningen voor meer energie.

  

Dinsdag (!) 26 en woensdag 27 oktober

‘Gedichten en andere teksten onder de systemische loep’

Wat nemen we waar als we met systemische blik naar een tekst kijken? Naar de volgorden van woorden en zinnen, naar de opmaak? Uit welk veld spreekt een gedicht? Welke woorden werken en hoe schrijven we zelf? Een avond met door de tekst heen lezen en experimenteren.

 

Woensdag 17 en donderdag 18 november

‘Opstelling live’

Vanaf je plek een opstelling meemaken over een thema dat we gezamenlijk kiezen. Met matjes op de grond, uitleg over dynamieken en vast ook verrassende wendingen.

 

Tot ziens, Christina en ik verwelkomen jullie graag!

 

Hartelijke groet,

Anneke Meiners

 

Aanmelden Nieuwsbrief

IMG_9843
Afspraak maken